Egen PT

Igår var vi på klubben. Jag var tidig för jag ville hinna träna innan skotten och innan jag skulle hålla i jourträningen. Dessutom behövde jag öppna åt Pia som skulle skjuta.

Pia stod på parkeringen när jag kom. Redo att förbereda sig. Jag hann träna det jag ville innan det var dags för skotten. Nu har traktens lägrespår varit så det var bara jag, Pia och en till på klubben ( som ville kolla skotten innan BPH)

Så hon ville vara på avstånd, vilket gjorde att jag fick världens chans att se hur högt i aktivitet Buz hamnar nu när vi var alldeles själva. Därför la jag Buz med ansiktet mot skytten med en köttbulle framför. Meddelade Buz att ”nu kommer skott” Pang, Buz låg kvar. Fick gå på sin köttbulle efter 20 sekunder. Därefter la jag henne med ryggen mot skytten. PANG, Buz låg kvar och fick återigen resa på sig efter 30 sekunder. La henne igen med ryggen mot och gick 10 meter ifrån, PANG ny köttbulle och lite lek. 5 skott körde vi sedan gjorde jag en låååång inkallning med skott på halva sträckan. Superduktig tjej som inte vek av över huvudtaget utan kom snabbt och säkert.

Det är inte varje dag man får en egen PT i sin skott träning. Tjohooo