Träningen blommar igen

När lusten eller energin börjar tryta beror det oftast på att jag slarvar med min planering, inte har bra delmål utstakade eller av någon annan anledning. För några veckor sedan fick jag ett glädjande besked (mer info senare) men det ruckade på de planer jag hade satt upp. Så jag har haft lite gungfly under fötterna, tränat på men inte med lika tydliga mål längre. I onsdags satte jag mig därför ner för att titta igenom hur det ser ut för mig och Buz för att starta klass 2. Så här ser det ut:

Buz plan v50

Jag valde också ut veckans fokusområden i kväll är det dags att utvärdera, se om vi kommit något framåt eller om det står still. Nu är vi på G igen. Nu börjar den där goa känslan innfinna sig i kroppen efter ett träningspass. Tjohoo vad kul.
I fredags var det också dags för att säga ”God jul” till alla på jobbet. Tanken är att jag ska vara ledig ända fram till den 9 januari. Men det har ju aldrig hänt förut att jag kunnat vara helt ledig, men bara känslan att få sova lite längre, hitta träningstid varje dag, fixa iordning i lugn och ro inför julafton, det känns stort.