Vardagen faller över mig

Arbetet tog fart direkt första dagen men denna vecka är det verkligen full fart. Onsdagar kommer även  höst intas vid hemmets köksbord i telefonkonferenser. Idag har jag klarat av fyra projektmöten. Där i mellan har jag gjort ett antal ”5 snabba” med båda hundarna. Ella har fått shapa fram raka ställanden framför mig, bakdelskontroll på högersidan på ”pallen” kliva i och ur tvättkorgen och backa upp på tvättkorgen som var upp och ner.
Buz har fått träna på att inta utgångsposition för att starta lek, Fjärr efter kamp, och kryp. Mysig träning när man har några minuter här och där över och det regnar ute.

Krypträningen går framåt, om jag kommer hinna till lägretävlingen är dock ett frågetecken, men vi jobbar på det. På en vecka och 3 träningspass sedan senaste filmen ser det nu ut så här. (Ursäkta Ellas skall i början, hon ville vara med)

 

Oavsett om vi hinner eller inte så tycker jag hon går framåt och det är roligt att träna henne.

Självklart kör jag även olika typer av platsliggning, där det också går framåt. Oftast får jag haktryck men som i kväll på en regnvåt appellplan 10 meter ifrån agilityplan där de tränade ”dunk” träning på gungan hade hon svårt att få ner hakan. Men hon låg helt stilla.

Måndagen träffade jag träningsgänget och tränade Ella i RL, nu börjar det bli hög tid att anmäla henne till mästarklassen, om vi är klara nja, det kan man nog inte säga. Jag kommer nog aldrig bli klar med Ella. Så varför inte köra. Jag har mailat Nyköping för att se om jag får efteranmäla mig till deras tävling annars får det bli nästa tävling jag hittar på SBK tävling.

På tisdag var det Buz tid på klubben. Fotgåendet var under all kritik, men får hoppas att tidigare fotgående finns kvar om hon får vila lite. Resterande program gick helt ok. Rutan är återigen lite grund efter lite missar under Sivs träning, men den hade givit fina betyg. Hon var helt tyst under apporteringen och hoppet. Så det kändes gott. Framförgående med koppel och lite högre hastighet försökte tränas in. Sitter lite långt in. Men jag hoppas hinna även det på 3 veckor.

Det måste bli massor av träning under de närmaste veckorna.