Visst är det underbart med fina sommarmornar, igår var det en sådan och just nu sitter jag och önskar att det är en sån. Klockan är fortfarande tidigt tidigt, men jag är pigg som en mört. Jag har vänt på dygnet. Kom hem från jobbet igår med en vidrig huvudvärk, som gjorde att jag gick direkt i säng för att vakna vid midnatt och här sitter jag fortfarande vaken. Mycket jobb har blivit gjort vilket känns skönt, men jag hade gärna velat ha lite av det fina vädret som var igår. För då hade jag nog upprepat gårdagens underbara morgon med en promenad ner till sjön.

Vi har förmånen att bo nära flera sjöar och vägen till denna sjö går utmed underbara hästängar. Promenaden är precis lagom för att man ska hinna innan jobbet på morgonen utan att stressa, samtidigt som man precis hinner stressa ner av den underbara naturen. Vardagslyx, så det gäller att passa på att njuta av det lilla. Det passar också utmärkt bra i att få simträning för Ella. Därför får  Herr Bollkastare följa med på morgonpromenaden. På så sätt kommer jag dubbelt så långt i mina kast så Ella får jobba lite hårdare. Åh vad det är härligt med sommar 🙂

 


Margareta och Ginnis · 26 juni, 2013 kl. 18:03

Så härligt att bo så nära vatten med en vattenhund. Det är verkligen vardagslyx som inte är så många förunnat. Njut oavsett väder! Vi har havet på ena sidan och två sjöar på andra sidan huset kan man säga. Hoppas att vädret har blivit bättre även om regnet som kom här var behövligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *