Klubbhusträning

Idag träffade jag Susorna från vår tidigare träningsgrupp i klubbhuset, de har haft ett lite längre uppehåll men det var jättekul att se att de var på g igen. Vi körde endel själva för att sedan hjälpa varandra. Holm jobbade med metallen, Kaizer, hade ingen större lust att greppa den. Precis på samma sätt som Ella inte heller hade tidigare och fortfarande har till viss del, fast nuförtiden lyfter hon den alltid men jag kan få avdrag för tvekan, då det inte är jättesnabbt.

Mickel med Elton ville jobba vidare med vittringen. Där de på inrådan från Niina jobbade på ett annat sätt genom att för apportören minska synintrycket av pinnen så att nosen verkligen aktiveras. Så vi gömde pinnen under allt möjligt bråte. han gjorde rätt varje gång, tills vi förändrade synintrycket något. La dit en grej, ändrade plats på bråten osv. något att fudnera över.

Själv ville jag ha hjälp med störningsträningen. Idag satte vi en godisskål i SusaH händer och Ella i koppel med Mickel bakom henne. Tanken var att genom godisskålen locka Ella att släppa mig med blicken, lyckades det skulle Mickel se till att hon ”lossnade” från min sida. Dvs jobba på vårt kontrakt ”ingen av oss sviker den andra”. SusaH fick jobba hårt, men Ella jobbade hårdare. attans vad hon jobbade. 2 ggr stoppade Mickel upp henne för att hon släppte blicken, vid något tillfälle var det så svårt för henne men hon var bestämd att klarad det så hon gled ur position och gick ett steg för långt fram stirrande mig i ögonen 🙂 Men oftast fungerade det suveränt. Därifrån började jag belöna henne hos SusaH, för att på det sättet göra det ännu svårare. Vi la också till att när Ella blivit belönad av SusaH så stramade hon upp sig och la till ”höger om halt” eller ”helt om marsch”. Ella klurade lite sedan kom hon snabbt till min sida. Tack tjejer för dagens pass, den gjorde både mig och Ella gott.