oj, vi tordes

img 1125
Debuten utförd Gävle BK 3 juli 2015

Jag tyckte vi var vinnare redan efter platsliggningen och tandvisningen. Det sitter så hårt rotat mitt problem med Ella att det är lätt att föra över på Buz, helt utan mening. Det pirrade ordentligt innan start.

Jag hade inga förväntningar och sa innan till kompisarna Carin och Annette att jag är glad om jag får till Grruppmomenten och tandvisningen.  Efter det är allt bara bonus.

Jag hade med mig buren och tog ut henne och körde lite (fungerade inget bra. Buz la sig inte underläggandet och gick iväg och nosade under framförandet till ställandet…….

Men vad mer kan man vänta sig. In u buren igen, ut ytterligare en gång och sedan in igen. Några minuter innan start fick Buz vara med och lägga ut lamskinnet sedan gick vi ut på plan. Hin drev iväg jag backade, hon kom upp vid min sida, drev iväg jag backade sedan var hon kvar.

Under de förutsättningar jag gav henne upplever jag att hon levererar dubbelt upp. JAg ligger rätt i det mesta, Dock måste jag träna mer störningsträning med TL och apporter osv. (Det visste jag sedan innan) Tl hade placerat apporterna i en matkorg en meter ifrån hindrets utgångsplats. Redan efter apporteringen får jag stoppa Buz från att följa med TL fram till korgen. Men när jag står 5 m ifrån henne på andra sidan hindret och dessutom lyckas använda inkallningssignalen istället för hoppsignalen så MÅSTE Buz bara ta en utflykt mot korgen. Hon vänder på min tillrättavisning, sätter sig vid sidan, kommer på sig att hon gjort fel, smiter runt på andra sidan hindret och sedan hoppar hon snyggt över och sätter sig i utgångsposition.

Resterande poäng talar för sig själv, jag har en liten stjärna <3 Nu måste jag börja matcha henne bättre.

Poängen räckte för ett första pris och vi hamnade på 4 plats

11224269_10153018481391173_522478932084323608_n
Foto: Carin Segerström

PÅ första plats hamnade Annette och Gucci, superkul. Två Nacka ekipage bland de 4 bästa.

Dessutom gillar jag en annan sak med denna bild. En Rottis, en Berner, en Corgi och en Perro. Vilken härlig blandning av hundar. Dessutom låg alla hundar på gruppmomentetn och den var lugn. Också något att fira.