Stockholm, Stockholm stad i världen……

Buss till storstaden
Buss till storstaden

Idag har träningen fortsatt i punkt 3 passivitet. På eftermiddagen fick Buz ”egentid” och vi lämnade killarna och Ella hemma och styrde kosan kommunalt till Stora staden. Jag har åkt Buss och tunnelbana med Buz men det var så länge sedan så jag tänkte hon behövde en ”reminder”. Vi hade gott om tid på oss vi dpusshållplatsen, så Buz låg och spanade medans jag satt och väntade på bussen. Världsvant gick hon på bussen och jag fick hålla henne tillbaka för jag ville gå före. Det var en ledad buss så mittpartiet är i metall och tyg. Vi var redan i rörelse när vi passerade detta område. Nu hade jag ingen chans att kolla hur det gick för Buz och lika bra är det, för det är i kontakt vi kan överföra känslor, såsom rädslor. Vi hann inte ens fram till nästa hållplats förens hon lagt sig ner. Efter två hållplatser fick vi byta buss, perfekt. Då fick vi ju extra träning på att gå på och av bussar. Inga problem denna gång heller, super. I Slussen var det som vanligt mycket folk och rörelse. Där mötte vi upp Annette för att gå Götgatan ner, de hade ett evenemang ”open street” så gatan var avstängd och folk flanerade lite hur som.

Annette på Götgatsbacken
Annette på Götgatsbacken
Gatumusikanter med blåsinstrument och allt.
Gatumusikanter med blåsinstrument och allt.

Hundarna var inte nämnvärt berörda. Buz försökte jaga en eller annan cykel men tröttnade snabbt på det  och även hon uppförde sig väl. Barn cyklade och barnvagnar rullade. Några hundar mötte vi också de flesta gick bra men någon intresserade Buz mer så hon stressade upp sig. Frissan och Gucci är bra för Buz, de är kolugna tjejer.

Vi satte oss på gatuservering och käkade lunch för att sedan ta oss till Fjällgatan för en glass.

Annette ed Gucci och Frizbie
Annette med Gucci och Frisbie

 

Gucci och Buz
Gucci och Buz

Efter 4 timmars vandrande och passivitetstränande så bar det av hemmåt igen med bussen. Nu var hon nog ganska trött lilltjejen

 

Trött Buz på väg hem
Trött Buz på väg hem